DE MACHINEco. VAN RUIAN RUIZE, LTD

             DOCUMENT KOPmachine 

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis

Ruian Ruize Machinery Co., Ltd.

goede kwaliteit bij goede prrice, eerlijke verkoper, en de goede naverkoopdienst

—— Mrs Anu

Ik ben online Chatten Nu

Ruian Ruize Machinery Co., Ltd.

1
Ruian Ruize Machinery Co., Ltd.
bedrijf

Bedrijf Details:

Type Business:Fabrikant
Exporteur
Andere
Grote Markt:Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken:RUIZE
Aantal werknemers:30~50 mensen
Jaarlijkse omzet:US$ 200 - US$ 500
Opgericht Jaar:2009
Export pct:70% - 80%

De MACHINEco. van RUIAN RUIZE, Ltd is een inzameling van de productie, ontwerp, R&D en verkoop die van document container materiaal de het maken. Ons bedrijf concentreert zich op document container makend machinesgebied, gewijd aan het verstrekken van onze klanten allerlei document verpakkingsoplossingen. 

Onze producten omvatten: automatische document kop die machine, dubbele muurdocument kopmachines, automatische document dekselmachines, diverse types maken van handelsmerk die-cutting machines, etiketteringsmachines die, automatisch document maaltijdvakje machines, automatisch cakedienblad vormen die machines, automatische document schotel vormen die machines en automatische document container vormen die machines vormen.

Ons bedrijf is eerste één in China om automatisch dekselmateriaal en volledig automatisch document blikken en document dekselmateriaal te maken. Onze personeelsleden met meer dan 20 jaar van ervaring in de verpakkingsindustrie contacteren met Taiwan, Duitsland en andere gevorderde verpakkingstechnologie. Wij halen de geavanceerde ontwerp en productiefilosofie van Duitsland aan, concentreren ons op kwaliteit en intelligentiemateriaal, en leggen nadruk op de veilige exploitatie van materiaal en verrichtingskosten om ervoor te zorgen dat onze klanten de voordelen maximaliseren. 

Het bedrijf wordt gevestigd in de „de Verpakkende Machinesstad van China“, Ruian, bijna 104 Nationale Weg, Feiyun-Rivier, is de de Snelweguitgang van Feiyun Yongtaiwen van het Ruian-station slechts 10 minuten vanaf Wenzhou-Station, is de Luchthaven slechts 30 kilometers, en het verkeer is zeer geschikt. Bedrijf oprecht hand in hand met klanten om briljanter morgen te creëren. 

Contactgegevens
Ruian Ruize Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. PENG

Tel.:86-577-65598111

Fax:86-577-65596886

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Bekijk meer over ons :   Fabrieksreis   Kwaliteitscontrole